BİTLİS BAROSU YÖNETİM KURULUNUN 11.10.2015 TARİH VE 2015/80 SAYILI KARARI

YÖNETİM KURULU KARARI

KARAR TARİHİ                       : 11.10.2015

KARAR NO                              : 2015/80

Baromuz Yönetim Kurulu, Baro Başkanı Av. Enis GÜL başkanlığında, baro binası toplantı salonunda toplanarak, aşağıdaki konuyu görüşüp karara bağlamıştır.

Ankara’ da gerçekleştirilen katliama ilişkin olarak birçok Meslek Kuruluşu, Sendika ve Oda tarafından iki günlük Grev kararı alınmıştır.

Baromuz Yönetim Kurulunca dil, din ve ırk ayrımı olmaksızın insanlık onuruna karşı düzenlenen bu barbar terör olayına karşı alınan grev kararını, doğru buluyor ve destekliyoruz. Bu amaçla 12-13 Ekim 2015 tarihlerinde yapılacak tüm duruşmalara ( CMK Zorunlu Müdafiilik Hariç ) meslektaşlarımızın mazeret dilekçesi sunarak duruşmalara girmemesi yönünde oy birliğiyle tavsiye kararı alınmıştır.

AV. ENİS GÜL

( İMZA)

BAŞKAN YRD.                        GENEL SEKRETER                     SAYMAN

AV. TUBA ARSLAN                      AV. ATİK YÜKSEL                   AV. H. İBRAHİM BAYİL